Maatwerk

[vc_row us_bg_image=”26570″ css=”.vc_custom_1533373420656{padding-top: 200px !important;padding-bottom: 200px !important;}” us_bg_image_source=”media”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Maatwerk is goed betaalbaar

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Maatwerk is vandaag de dag heel gebruikelijk en goed betaalbaar.

De tijden dat maatwerk honderdduizenden euro’s kosten zijn verleden tijd.

Maatwerk is perfect om te zorgen dat software precies aansluit bij je organisatie. Elke bedrijf is weer anders en heeft een eigen werkwijze, hoe fijn is het dan als er software is die naadloos aansluit. Dit verhoogt de effectiviteit binnen het bedrijf aanzienlijk zonder grote investering.

 

Waarom kies je voor maatwerk?

Maatwerk is vaak de kers op de taart als het gaat om automatisering in je bedrijf. Maatwerk maakt het mogelijk juist jullie specifieke wensen te verwerken in software.

Er is vaak al bestaande software, alleen dat doet net niet wat je wilt. Met maatwerk zet je de software net iets meer naar je hand, zodat je er echt beter en sneller mee kunt werken.

 

Meerdere software pakketten koppelen

Maar maatwerk is ook als je 1 of meerdere softwarepakketten met elkaar wilt laten werken.

Vaak heb je 1 perfect softwarepakket waar je niet vanaf wilt. Maar om te groeien heb je ook nieuwe software nodig die niet in het perfecte pakket zit. Met maatwerk kunnen we die 2 pakketten laten praten met elkaar.

 

Maatwerk levert geld op

Door je bedrijfsproces goed te begroten kan je precies zien wanneer het loont om maatwerk in te zetten. Stel je boekt elke factuur met de hand in je boekhoudpakket omdat dat ‘moet’. Dan is dit in onze ogen ‘routinewerk’ en routinewerk is vaak prima te automatiseren. Als je dit terugrekent naar het aantal uren dat je dit ‘met de hand’ deed en nu de software het werk laat doen, hou je tijd over die je kunt besteden aan belangrijke zaken.

 

Daarom is maatwerk interessant. [/vc_column_text][us_separator size=”small” show_line=”1″ line_width=”default”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Meer weten over maatwerk?

Kom in contact met ons, wij kunnen je project begroten om te zien waar de echte besparing zit en waar er dus winst is te behalen.

Met onze jarenlange ervaring en veel projecten met maatwerk is de kans dus groot dat we al iets hebben gemaakt dat je zoekt. En als we het nog niet hebben gemaakt, dan maken we het voor je.[/vc_column_text][us_btn link=”url:https%3A%2F%2Fwww.aapsoftware.nl%2Fcontact-verhuursoftware%2F|||” style=”6″ label=”Maatwerk”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][us_image image=”26580″ align=”center”][/vc_column][/vc_row]


Wil je meer weten? Plan een demo

Plan online je eigen demo en wij beantwoorden ook meteen al je vragen.

Plan een vrijblijvende demo