Landingspagina

Landingspagina

Boost je website met landingspagina’s

Een landingspagina is 1 pagina die specifiek gaat over een onderwerp / zoekterm. Deze unieke pagina geeft precies alle informatie die een bezoeker nodig heeft als deze op de zoektermen zoekt. 

Door de pagina zo relevant mogelijk te maken scoort hij goed in de zoekmachine. Maar de pagina moet wel goede en eerlijke informatie hebben. Je kunt niet zomaar wat teksten achter elkaar plakken en hopen dat je lang hoog in Google blijft staan.

Landingspagina laten maken

Laat een ladingspagina maken door aapsoftware voor meer relevante bezoekers op je website. Door de juiste technieken, teksten en afbeeldingen te gebruiken maken we keer op keer succesvolle ladingspagina’s die relevante bezoekers aanvragen laten doen. Geen zorgen, wij onderhouden en analyseren de pagina(s) tussentijds voor een de beste plek in Google.

Zelf een landingspagina maken

Je kunt prima zelf een landingspagina maken. Lees je goed in en start met schrijven. Schrijf geen onzin, maar relevante informatie voor de bezoeker. Kijk na verloop van tijd de positie en schaaf waar nodig bij om zo tot de perfecte pagina te komen. Niet vergeten om de pagina in de gaten te houden. De concurrent kan ineens boven je staan en dat wil je niet na een half jaar pas ontdekken. Door goed je statistieken en rapporten te lezen (zoals Google Analytics en Webmaster Tools) loop je altijd een stap voor.