Visual Rental Dynamics website koppeling

 

Website koppeling (API)

Heb je de software van Visual Rental Dynamics en wil je een website koppelen aan de verhuursoftware via een API? Dan zit je hier goed!

 

Totstandkoming ontwikkeling

Visual Rental Dynamics Logo - aapsoftware

In 2016 is Visual Rental Dynamics ontstaan vanuit 2 partijen.

  1. Visual Systems gevestigd ‘te Dronten
  2. Rental Dynamics gevestigd ‘te Bosschenhoofd.

Samen zijn zij Visual Rental Dynamics.

Heb je specifieke vragen? Neem dan eerst contact op met Visual Rental Dynamics. Zie de contactgegevens hieronder.

Visual Systems – Algemeen en verkoop

Contactpersoon: Jeroen Bakker
De Reest 60, 8253 PW Dronten
Telefoon: 0321-317799 (ma t/m vr 9.00-17.00u)

Rental Dynamics – Helpdesk en ontwikkeling

Contactpersoon: Eric van Haperen
Pastoor van Breugelstraat 42H, 4744 RB Bosschenhoofd
Telefoon: 085-3036272 (ma t/m vr 9.00-17.00u)

 

Unieke koppeling met Visual Rental Dynamics

De website koppeling voor je Visual Rental Dynamics verhuursoftware hebben wij ontwikkeld. Het betreft een unieke ‘API’ (application programming interface) koppeling tussen het pakket Visual Rental Dynamics en een website / webshop.

Wat doet de API?

Deze ‘API’ koppeling maakt het dus mogelijk dat je artikelen op je website wordt getoond vanuit Visual Rental Dynamics. Aanvullend maakt deze API het ook mogelijk om je aanvragen via de website te ontvangen in je pakket van Visual Rental Dynamics. Zo voorkom je dus dat je aanvragen moet overtypen en zo verklein je weer de kans op fouten.[/vc_column_text][vc_column_text]

WordPress (CMS) koppeling

Deze unieke koppeling is in eerste instantie gericht op WordPress gebruikers. Heb je dus al een WordPress website, dan kan het maar zo zijn dat je voor een klein bedrag je eigen website volledig kan koppelen aan Visual Rental Dynamics.

Je WordPress installatie dien je wel uit te bouwen met een ‘webwinkel’ plugin. Een hele bekend is de WooCommerce plugin.

 

 

WooCommerce (plugin) koppeling

Zeg je WordPress dan zeg je vaak al snel WooCommerce. Vooral als het om online shoppen gaat. WooCommerce is de plugin die in WordPress de ‘webwinkel’ laat zien. De webwinkel plugin hebben wij al gekoppeld met Visual Rental Dynamics.

Je kunt dus vanaf nu direct je online aanvragen via de WooCommerce op je website binnen laten komen in je verhuursoftware van VRD.[/vc_column_text][vc_column_text]

Online aanvragen direct in Visual Rental Dynamics

Alle website aanvragen komen direct binnen in je backoffice van VRD. De aanvragen zijn inclusief belangrijke gegevens zoals, naam, adres, postcode, telefoonnummer en contactpersoon. Maar natuurlijk ook de artikelen van de aanvraag zelf komen direct binnen in de backoffice van Visual Rental Dynamics. Je hoeft dus nooit meer mailtjes over te typen, vanaf nu kan alles direct en snel in je verhuurpakket van VRD staan.

Verhuur module Web API

Wat Visual Rental Dynamics zelf zegt over de koppeling:[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Internet is voor de meeste mensen tegenwoordig een zeer belangrijke bron van informatie. Waarschijnlijk heeft u uw producten ook online gepubliceerd op uw website. Wanneer prijzen wijzigen dienen deze echter ook zo snel mogelijk aangepast te worden op de website. U wilt immers geen discussies met klanten over afwijkingen in tarieven.

Omdat u uw producten registreert in uw verhuursoftware is vanzelfsprekend dat deze ook gesynchroniseerd moeten kunnen worden met uw website, zodat u geen dubbel werk hoeft te doen met het risico dat hierbij fouten worden gemaakt. Hiervoor biedt de (optionele) Visual Rental Dynamics WebAPI de perfecte oplossing!

Naast uitgebreide productinformatie en prijzen kunnen ook afbeeldingen en documenten, zoals handleidingen, direct met één druk op de knop uit uw artikelbestand naar de website worden geëxporteerd.

 

Daarnaast kunnen online aanvragen via de website direct worden verwerkt in ons verhuurpakket. Met slechte enkele handelingen koppelt u de aanvraag aan een bestaande of nieuwe klant en vervolgens kunt u de order op dezelfde wijze afhandelen zoals u dat gewend bent met andere, handmatig aangemaakte orders.

De Visual Rental Dynamics WebAPI is door u zelf of door uw webdesigner te integreren in uw website. Bij sommige andere aanbieders van verhuursoftware bent u verplicht om, wanneer u een website wilt koppelen, de complete website bij deze partij af te nemen en te laten onderhouden. Vaak betreft het dan ook nog een standaard website met beperkte mogelijkheden. Bij ons behoudt u de volledige vrijheid om te kiezen voor een website en webdesigner naar eigen voorkeur! In de meeste gevallen bent u dan ook nog eens veel goedkoper uit! Onze WebAPI is optioneel verkrijgbaar. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

(BRON: visual rental dynamics)

 

Bestel de Visual Rental Dynamics koppeling bij aapsoftware. 

Uiteraard nemen we alle wensen met je door om te zorgen dat je website ook perfect aansluit op Visual Rental Dynamics.

aapsoftware is specialist in maatwerk software, dus speciale wensen is voor ons geen probleem.

We zien je aanvraag verschijnen.